Verzenden & retourneren

  •         Gratis zelf afhalen ( na afspraak ) 
  •         Wij rekenen geen verzendkosten op leveringen in heel België voor orders vanaf 125,- €
  •         De kosten voor verzending onder de 125,- € bedragen 9,95 €incl. BTW voor België
  •         Verzendkosten naar het buitenland zijn: Nederland 14,99€ - Frankrijk 24,95€ - Duitsland 24,95€ - Luxemburg 24,95€
  •         Wij leveren niet onder rembours

Het leveren van de bestelling

Onze vervoerders bezorgen op werkdagen en tijdens kantooruren. Er dient op die tijden iemand op het afleveradres aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te kunnen nemen.

Indien je als doe-het-zelver of installateur een bestelling plaatst en overdag elders werkt kun je het pakket best op een adres laten afleveren waar tijdens kantooruren altijd iemand aanwezig is.

Omdat het afleveradres mag afwijken van het factuuradres kun je dit op het moment van plaatsing van uw bestelling aangeven bij het veld "Afleveradres". Indien er niemand aanwezig is op het afleveradres, dan kan de vervoerder het pakket helaas niet afleveren. 

Bestellingen worden bezorgd binnen België.  Buitenlandse bestellingen kunnen worden afgehaald of mogelijk in overleg worden verzonden.

De levertijd van bestellingen kan variëren. Dit is afhankelijk van het tijdstip van bestellen, de gekozen betaalmethode, de gewenste verzendmethode en de beschikbaarheid bij de leverancier. Je kan daarbij de volgende indicatie aanhouden:

  • Kies je gratis verzending en betaal je met bijvoorbeeld Visa of Paypal, dan kun je de bestelling binnen maximaal vier werkdagen in huis ontvangen.
  • Betaal je per overboeking duurt de betaalbevestiging gemiddeld 2 á 3 werkdagen. Vanaf het moment dat je bestelling status is veranderd naar ''betaling geaccepteerd'', krijg je van ons een e-mail met de status ''verzonden''
  • Wij kunnen voor de afgesproken 'leverdag' geen exact tijdstip van levering meedelen.
  • De bestelling kan worden geleverd door verschillende vervoerders. 

Transport risico

Tot aan het moment van aflevering is Semmatec verantwoordelijk voor het transport. Het transportrisico als zodanig wordt volledig door Semmatec gedragen. Dit betekent dat schade tijdens transport door Semmatec wordt vergoed en/of producten worden omgeruild, e.a. te bepalen door Semmatec en zoveel mogelijk in overeenstemming met de wensen van de afnemer.