Aanbieding! Dab Jetcom 82M met Presscontrol D-GSET - 60180644 Zoom

Dab Jetcom 82 M Control-D GSET zelfaanzuigende hydrofoorpomp met controleunit en droogloopbeveiliging - 60213253

DAB DAB

60213253

Nieuw

De Dab Jetcom 82M is een zelfaanzuigende pomp met pomplichaam uit technopoymeer, geschikt voor regenwater recuperatie. Automatische sturing dmv Presscontrol, wijzigbare richting Presscontrol, ingebouwde droogdraaibeveiliging. Ingebouwde thermische beveiliging en permanent ingeschakelde condensator. Terugslagklep of voetklep zijn noodzakelijk aan de aanzuigzijde van de pomp.

Meer details

✓ Op voorraad : levering in Benelux, Frankrijk en Duitsland

349,95 €

incl. BTW

379,95 € incl. BTW

-30,00 €

Zelfaanzuigende pomp met pomplichaam uit technopoymeer, geschikt voor regenwater recuperatie. Automatische sturing dmv Presscontrol, wijzigbare richting Presscontrol, ingebouwde droogdraaibeveiliging. Ingebouwde thermische beveiliging en permanent ingeschakelde condensator. Terugslagklep of voetklep zijn noodzakelijk aan de aanzuigzijde van de pomp.

Debiet: tot 3.6 m ³/h met een opvoerhoogte tot 47m

Temperatuurbereik vloeistof: van 0°C tot + 35°C voor huishoudelijke toepasingen, van 0°C tot + 40°C voor andere toepassingen.

Verpompte vloeistof: schoon, vrij van vaste en minerale bestanddelen, niet viskeus, chemisch neutraal, zo dicht mogelijk de kenmerken van water benaderend.

Maximale bedrijfsdruk: 6 bar (600 kPa)

Maximale aanzuigdiepte: 8 m

Presscontrol

De presscontrol is een electronisch toestel voor de aansturing en beveiliging van huishoudelijke pompen zonder membraanvat. Door de ingebouwde debietmeting en drukmeting kan de Presscontrol de pomp laten starten, stoppen en bij watergebrek in storing laten gaan. Eenvoudig te installeren op de pomp. De pomp start automatisch als een of meerdere tappunten geopend worden. Zolang er waterverbruik is zal de pomp in werking blijven wat zorgt voor een constante druk. Als het tappunt gesloten wordt zal de pomp na ongeveer 10 seconden stoppen. Bij watergebrek zal de pomp stoppen en een rode led (failure) zal oplichten. Wanneer er terug water is kan men via de reset knop de pomp terug starten.

Drie led’s geven de werking status aan :

  • oranje led : spanning aanwezig
  • groene led : pomp in werking
  • rode led : pomp in droogloop storing

Elektrische kenmerken

Geschikt voor monofasige pompen.

Voedingsspanning: 230 volt AC (+/- 10%)

Frequentie: 50-60Hz

Stroom maximum : 8A

Vermogen maximum : 1.5 kW

Temperatuur maximum : 65°C

Schrijf een review