Dab Euroinox 40/50 + presscontrol D-Gset - 60180643 Zoom

Dab Euroinox 40/50 + presscontrol D-Gset - 60180643

DAB DAB

60180643

Nieuw

Meercellige zelfaanzuigende pomp met pomplichaam uit roestvrij staal, geschikt voor regenwaterrecuperatie. Automatische sturing dmv CONTROL D-GSET met wijzigbare richting, ingebouwde droogdraaibeveiliging. Ingebouwde thermische beveiliging en permanent ingeschakelde condensator. Geruisarme werking (meerdere waaiers).

Meer details

✓ Op voorraad : levering in Benelux, Frankrijk en Duitsland

519,95 €

incl. BTW

Meercellige zelfaanzuigende pomp met pomplichaam uit roestvrij staal, geschikt voor regenwaterrecuperatie. Automatische sturing dmv CONTROL D-GSET met wijzigbare richting, ingebouwde droogdraaibeveiliging. Ingebouwde thermische beveiliging en permanent ingeschakelde condensator. Geruisarme werking (meerdere waaiers). Terugslagklep of voetklep zijn noodzakelijk aan de aanzuigzijde van de pomp.

Debiet: tot 4,8 m ³/u met een opvoerhoogte tot 58 m

Temperatuurbereik vloeistof: van 0°C tot + 35°C voor huishoudelijke toepassingen, van 0°C tot + 40°C voor andere toepassingen.

Verpompte vloeistof: schoon, vrij van vaste bestanddelen en minerale bestanddelen, niet viskeus, chemisch neutraal, zo dicht mogelijk de kenmerken van water benaderend.

Maximale bedrijfsdruk: 5,8 bar

Maximale aanzuigdiepte: 7 m

De CONTROL D is een electronisch toestel voor de aansturing en beveiliging van huishoudelijke pompen zonder membraanvat. Door de ingebouwde debietmeting en drukmeting kan de CONTROL D de pomp laten starten, stoppen en bij watergebrek in storing laten gaan. Eenvoudig te installeren op de pomp. De pomp start automatisch als een of meerdere tappunten geopend worden. Zolang er waterverbruik is zal de pomp in werking blijven wat zorgt voor een constante druk. Als het tappunt gesloten wordt zal de pomp na ongeveer 10 seconden stoppen. Bij watergebrek zal de pomp stoppen en een rode led (failure) zal oplichten. Wanneer er terug water is kan men via de reset knop de pomp terug starten.

Schrijf een review

Dab Euroinox 40/50 + presscontrol D-Gset - 60180643

Dab Euroinox 40/50 + presscontrol D-Gset - 60180643