DAB Dtron3 35/120 onderwaterpomp met start- stop systeem en DConnect - 60188287 Zoom

DAB Dtron3 45/90 onderwaterpomp met start- stop systeem en DConnect - 60188287

DAB DAB

60188287

Nieuw

De DAB Dtron3 is de nieuwste elektronische on/off onderwaterpomp voor residentieel gebruik. Dankzij een reeks accessoires is hij voor alle mogelijke toepassingen inzetbaar, zowel voor regenwater, grondwater als drukverhoging voor drinkwater. Zeer eenvoudig te installeren, onderhoudsvrij, compact en zeer geruisloos, met bewezen en betrouwbare DAB-technologie.

Meer details

✓ Op voorraad : levering in Benelux, Frankrijk en Duitsland

649,95 €

incl. BTW

DTron is een 7-inch elektronische onderwaterpomp met meerdere waaier, ontworpen voor gebruik in waterputten, tanks of reservoirs. De pomp is geschikt voor gebruik in woon- en woonomgevingen voor drukverhoging, hergebruik van regenwater en tuinieren en irrigatie. Geintegreerde frequentiebesturing voor automatisch in- en uitschakelen, een dubbele mechanische asafdichting in een olieka­mer, een terugslagklep en een handgreep voor transport.

Ingebouwde droogloopbescherming.

DTron is gebouwd met een innovatief modulair ontwerp: het hydraulische gedeelte, de motor, het elektrische gedeelte en het fil­ter kunnen afzonderlijk worden gedemonteerd, wat het onderhoud vereenvoudigt. Uitgerust met 3 waaiers. Er is een overdrukventiel om de druk te weerstaan die wordt gegenereerd door de vorming van ijs en waterslag. Een ontluchtingsklep op het pomphuis verbetert de aanzuiging bij de eerste installatie of als de tank/ stortbak wordt geleegd. De aanzuighoogte is van onderaf tot 8 cm instelbaar met behulp van het standaard meegeleverde accessoire. Een vlotter kan worden aangesloten zonder de waterdichtheid van de pomp in gevaar te brengen dankzij de NFC-pocket. Het kleine, geïntegreerde expansievat is zo gedimensioneerd dat de pomp niet gaat draaien in geval van kleine lekken en om te beschermen tegen waterslag. Het vereist geen onderhoud of opladen. Extra expansievat niet nodig. De pomp is inclusief startcondensor en wordt geleverd met een 1 O meter snoer met stekker. De kabel heeft een snelkoppeling voor eenvoudigere installatie in de tank / tank. DTron is ook verkrijgbaar in versie X met 1 "inlaat en kit  X inclusief 1 meter aanzuigslang en vlotter om het opzuigen van onzuiverheden van de bodem te voorkomen. De hele pomp is IP 68 geclassificeerd. Met het accessoire DOC68 (apart geleverd) wordt een oppervlaktepomp voor gebruik onder het waterniveau. Een gecertificeerde versie voor drinkwater is op aanvraag verkrijgbaar.

Max. flow rate: 7,2 m3/h
Opvoerhoogte: 45 m
Max. onderdompeldiepte: 7 /12 m
Te verpompen vloeistof: Schoon, vrij van vaste bestanddelen en minerale bestanddelen, niet viskeus, niet agressief, niet gekristalliseerd en chemisch neutraal.
Free passage: 2 mm
Vloeistoftemperatuur: + 0° C to +50 °C
Set cut-in: 2,4 bar (+-0 ,2)
Flens Draad: 1 " 1 /4
Max. diameter pomp: 185 mm
Beschermingsklasse: IP 68
Motor isolatieklasse: F
Kabel: 10/15 m met stekker
Installatie: Vast in een horizontale of verticale positie. Mogelijkheid om op het oppervlak geïnstalleerd te worden. Wanneer deze op het oppervlak wordt geïnstalleerd in verticale positie, in combinatie met DOC68 (apart geleverd).

Schrijf een review

DAB Dtron3 45/90 onderwaterpomp met start- stop systeem en DConnect - 60188287

DAB Dtron3 45/90 onderwaterpomp met start- stop systeem en DConnect - 60188287