Remeha Tzerra Ace 35/40c condensatie gaswandketel Zoom

Remeha Tzerra Ace 35/40c condensatie gaswandketel - 7678098

Remeha

7678098

De Remeha Tzerra is een compacte, betaalbare en energiezuinige condenserende gaswandketel, leverbaar in verschillende vermogensklassen. De Remeha Tzerra start een buitengewone revolutie in verwarming. De ketel is opgebouwd uit slechts 5 modules waarin alle belangrijke technologie verregaand is geïntegreerd.

Meer details

✓ Op voorraad : levering enkel in België

1 649,95 €

incl. BTW

De Remeha Tzerra is een compacte, betaalbare en energiezuinige condenserende gaswandketel, leverbaar in verschillende vermogensklassen. De Remeha Tzerra start een buitengewone revolutie in verwarming. De ketel is opgebouwd uit slechts 5 modules waarin alle belangrijke technologie verregaand is geïntegreerd. Zo gewoon als de ketel er vanbuiten uitziet, zo buitengewoon is hij vanbinnen. Deze ketel is verkrijgbaar in solo- als in combi-uitvoering.

Modulaire opbouw voor kwaliteit en servicegemak

De Remeha Tzerra is inwendig opgebouwd uit 5 hoofdmodules, die alle nodige componenten bevatten. Hierdoor is de storingsgevoeligheid tot een minimum gereduceerd en wordt het installatie- en servicegemak verzekerd. Het resultaat is lagere onderhoudskosten en een hogere bedrijfszekerheid. Achter het moderne, strak vormgegeven ketellichaam zit uiteraard onze vertrouwde en duurzame Remeha techniek schuil.

Compact, krachtig en met groot potentieel

Als lichtgewicht en dankzij de ultra compacte afmetingen is de Remeha Tzerra vrijwel overal te plaatsen en in staat zeer snel warmte te leveren. De zeer compacte gietaluminium warmtewisselaar, de zogenaamde Ultra Responsive Heat Exchanger, die u eveneens in de Remeha Calenta kan terugvinden, zorgt voor een zeer snelle warmtelevering (10 jaar garantie). Tijdens tapwaterbedrijf uit zich dat in minimale wachttijden en een stabiele watertemperatuur. Op gebied van rendement en emissies voldoet de Remeha Tzerra aan de strengste eisen. Door de standaard ingebouwde terugslagklep is ook de ketel bestendig tegen overdruk in de CLV-systemen. De Remeha Tzerra Plus is voorzien van een modulerende pomp die garant staat voor een laag elektriciteitsverbruik en een hoog rendement over het gehele vermogensbereik.

Optimaal geregeld

De interne besturing van de ketel zorgt uiteraard voor een betrouwbare warmtelevering. De Remeha Tzerra kan extern aangestuurd worden met de Remeha eTwist (met app), Remeha qSense (draadgebonden) of Remeha iSense modulerende (OpenTherm) thermostaten draadloos of draadgebonden.

De hernieuwbare match

Voor de productie van sanitair warm water is de Remeha Tzerra perfect combineerbaar met andere hernieuwbare energieën van Remeha zoals een zonnesysteem of warmtepompboiler. Zo wordt een ideaal hybride systeem ontworpen.

Karakteristieken
  • De allerkleinste condensatieketel op basis van een doordacht revolutionair concept
  • Installatievriendelijk dankzij zijn geringe gewicht, de lichtste krachtpatser op de markt
  • Solo-uitvoering (15s, 25s, 35s Plus): enkel verwarming
  • Combi-uitvoering (24/28c Plus, 35/40c Plus): zowel verwarming als sanitair warm water
  • Verbinding met de eTwist thermostaat via OpenTherm
  • Servicevriendelijk en tijdsbesparend, bestaat slechts uit 5 hoofdcomponenten
  • Eenvoudige montage dankzij een basis of uitgebreide montage muurconsole (verkrijgbaar als optie)
  • 10 jaar garantie op de warmtewisselaar
  • Ecolabel als verwarmingsproducent: A+ (met buitenvoeler en eTwist thermostaat)
  • Ecolabel als sanitair warmwaterbereider: A

Schrijf een review

Remeha Tzerra Ace 35/40c condensatie gaswandketel - 7678098

Remeha Tzerra Ace 35/40c condensatie gaswandketel - 7678098