Remeha Calenta Ace 25/28 BE condensatieketel combi Zoom

Remeha Calenta Ace 25/28 BE condensatieketel combi - 7673204

Remeha

7673204

Nieuw

Een hypermoderne condenserende gaswandketel in solo of combi-uitvoering. De betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij de Remeha Calenta hand in hand, voor een onbezorgde warmte- en sanitair warmwatervoorziening. Een absolute kwaliteitsketel, die zeer onderhoudsvriendelijk is en het de installateur bij servicewerkzaamheden zeer eenvoudig maakt.

Meer details

✓ Op voorraad : levering enkel in België

2 309,95 €

incl. BTW

Een hypermoderne condenserende gaswandketel in solo of combi-uitvoering. De betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij de Remeha Calenta hand in hand, voor een onbezorgde warmte- en sanitair warmwatervoorziening. Een absolute kwaliteitsketel, die zeer onderhoudsvriendelijk is en het de installateur bij servicewerkzaamheden zeer eenvoudig maakt.

De slimste en warmste condenserende verwarmingsketel

De Remeha Calenta Ace is de intelligente condenserende gaswandketel met een ingebouwd elektronicaplatform ‘eSmart’ waardoor deze Calenta Ace optimaal is voorbereid op een ‘connected’ en toekomstgerichte omgeving. Deze slimme verwarmingsketel is een hoogwaardig toestel dat uitermate geschikt is voor installaties in grote appartementen, woningen, villa’s waar één of meerdere verwarmingscircuits zoals radiatoren en vloerverwarming nodig zijn. Het is dé ideale oplossing om ook de meer complexe installaties uitermate eenvoudig te maken.

Kwaliteit en efficiëntie hand in hand

Remeha denkt ook steeds aan een zo vlot mogelijke installatie en zorgeloos onderhoud. Zo is de ophangbeugel voorzien van een afneembare waterpas, wat de installatie vereenvoudigt. De witte isolatie en de geïntegreerde led verlichting aan de binnenzijde zorgen voor een perfecte toegang en zichtbaarheid van elk onderdeel. De warmtewisselaar is dankzij de oppervlaktebehandeling onderhoudsvrij. Op vlak van kwaliteit deed Remeha geen enkele concessie en is er gekozen voor uitsluitend hoogwaardige componenten zoals de nieuwste messing hydroblokken. Alle onderdelen zijn bovendien vanaf de voorzijde bereikbaar, voor een eenvoudig onderhoud. Technisch gezien is er gekozen voor een uitgebreide regelaar,
die standaard voorbereid is voor de sturing van meerdere verwarmingskringen.

Uw installatie altijd in top vorm

De Remeha Calenta Ace zorgt ervoor dat de waterdruk in de verwarmingskring juist op peil gebracht wordt en dit ook zo blijft, dit alles is mogelijk dankzij de automatische water(bij)vulsysteem. Dit gebeurt op een intelligente manier zodat er nooit te veel of te frequent water wordt bijgevuld. De ketel geeft hierover meldingen via het bedieningspaneel, de eTwist thermostaat en de eTwist app. Wanneer er abnormaal veel bijgevuld moet worden zal de ketel adviseren om de installateur in te schakelen. De installatie wordt dan enkel nog bijgevuld wanneer daarvoor expliciet toestemming gegeven wordt. Uw verwarmingsinstallatie wordt automatisch in top vorm gehouden dankzij deze unieke extra functionaliteit.

Excellent comfort, slim geregeld

De Calenta Ace bouwt verder op de Remeha Calenta en voegt een aantal extra features toe. Zo is het toestel voorzien van een nieuwe regeling: eSmart die bijdraagt aan de duurzaamheid en efficiëntie van de Calenta Ace. Deze technologie reikt verder dan enkel een slimme besturing van de ketel vanop afstand via een app: het elektronicaplatform ‘eSmart’ zorgt ervoor dat de ketel kan communiceren met onder andere slimme thermostaten, gateways, interfaces en allerlei applicaties. U kan de ketel vanop afstand aansturen en de snelle warmte- en warmwaterlevering zorgt in elke situatie voor het gewenste comfort bij u thuis of in uw buitenverblijf.

Een oplossing voor elke installatie

De Calenta Ace is beschikbaar in verschillende versies en vermogens. U kan kiezen voor een krachtig combi-toestel die voor zowel uw verwarming als instant sanitair warm water zorgt: 28c (28 kW) en 40c (40 kW). Daarnaast zijn er ook drie solo modellen (enkel verwarming): 15s (15 kW), 25s (25 kW) en 35s (35 kW).

Karakteristieken
 • Supersnelle, royale levering van sanitair warm water aan een constante temperatuur
 • Hoog jaarrendement, zowel tijdens verwarmings- als sanitair warmwaterbedrijf
 • Uiterst stille werking dankzij het isolerend vermogen
 • Solo-uitvoering (15s, 25s, 35s): enkel verwarming
 • Combi-uitvoering (28c, 40c): zowel verwarming als sanitair warm water
 • Bediening van de eTwist thermostaat met gratis app voor smartphone of tablet
 • Automatische bijvulling (de druk in uw verwarmingskring wordt automatisch op peil gehouden)
 • 10 jaar garantie op de warmtewisselaar
 • 5 jaar omnium garantie*
 • Ecolabel als verwarmingsproducent: A+ (in combinatie met buitenvoeler en eTwist thermostaat)
 • Ecolabel als sanitair warmwaterbereider: A

Schrijf een review

Remeha Calenta Ace 25/28 BE condensatieketel combi - 7673204

Remeha Calenta Ace 25/28 BE condensatieketel combi - 7673204