Vaillant multiMATIC VRC 700 weersafhankelijke regeling 1 of 2 circuits Zoom

Vaillant multiMATIC VRC 700 weersafhankelijke regeling - 0020171315

Vaillant Vaillant

0020171315

Nieuw

  • Bedien uw verwarming via uw smartphone of tablet met de multiMATIC-app: het enige wat u nodig heeft is de VR 900-internetmodule en de multiMATIC VRC 700 thermostaat.
  • Comfortabel: met een buitenvoeler, als het plotseling buiten veel kouder wordt zal de ketel vlugger reageren, vóór dat het binnen kouder wordt.
  • Zuinig: voornamelijk bij een condensatieketel, waarbij het zo is dat, als de ketel..

Meer details

✓ Op voorraad : levering in Benelux, Frankrijk en Duitsland

169,45 €

incl. BTW

Weersafhankelijke regeling multiMATIC VRC 700

Weersafhankelijke regeling (wit design) van 1 of 2 CV-circuits (radiatoren en/of vloerverwarming), 1 sanitair circuit en de sturing van een omlooppomp, eBUS.

Voor gebouwen met meerdere verwarmingscircuits of centrale verwarming gevoed door meerdere energiebronnen is de multiMATIC VRC 700-klimaatregelaar met buitenthermometer de beste oplossing.

Daarnaast is hij echter ook uitgerust met de VR 900-internetmodule (LAN of wifi) om verbinding te kunnen maken met de multiMATIC-app, die u gratis kunt downloaden via de App Store en Google Play. Met deze app kunt u via uw smartphone of tablet uw centrale verwarming intelligent programmeren en controleren.

Bovendien ondersteunt de multiMATIC VRC 700 alle verwarmingsinrichtingen van Vaillant. Zo bent u verzekerd van een maximaal comfort, terwijl u toch zorg draagt voor het milieu, waar u ook bent.

Eenvoudig te bedienen dankzij het digitale display

Met het digitale display kunt u de verwarmingsprogramma’s van uw woning vlot afstemmen op uw specifieke noden. In de timer zit een draadloos bediende klok, die automatisch wordt aangepast aan de zomer/wintertijd. Op die manier vermijdt u elke onverwachte onderbreking in uw verwarmingscycli.

Een regelaar of een modulerende thermostaat wordt sterk aanbevolen met een verwarmingsketel waarvan het vermogen moduleert.

Al onze gasketels zijn modulerende verwarmingsketels. Het vermogen waarmee ze uw woning verwarmen, kan worden gewijzigd dankzij een modulerende regelaar of thermostaat. Op die manier spaart u veel gas uit.

eBUS-interface om de onderdelen van het systeem vlot te combineren

Met de eBUS-interface kunt u verschillende apparaten binnen het verwarmingssysteem van uw woning aan elkaar koppelen. Dankzij het flexibele ontwerp van deze interface kunt u het systeem zonder veel moeite moderniseren en verbeteren. U kunt bv. gemakkelijk een regeling, een zonneboiler of een hybride warmtepomp bijvoegen. Op die manier bent u altijd mee met de nieuwste technologische ontwikkelingen en doet u uw investering op lange termijn renderen.

Schrijf een review

Vaillant multiMATIC VRC 700 weersafhankelijke regeling - 0020171315

Vaillant multiMATIC VRC 700 weersafhankelijke regeling - 0020171315