Laat een bericht achter.


Momenteel zijn wij niet beschikbaar. Laat een bericht achter en wij nemen spoedig contact op.

Laat een bericht achter.
Grundfos MQ 3-35 Zoom

Grundfos hydrofoor MQ 3-35

Grundfos Grundfos

96515412

Nieuw

De Grundfos MQ 3-35 is een complete drukverhogingspomp speciaal ontwikkeld voor de water voorziening. De besturing zorgt ervoor dat de pomp automatisch start wanneer er water wordt afgenomen en schakelt zichzelf automatisch uit.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

419,95 €

incl. BTW

Compleet systeem: De Grundfos MQ is een complete drukverhogingspomp speciaal ontwikkeld voor de water voorziening. De besturing zorgt ervoor dat de pomp automatisch start wanneer er water wordt afgenomen en schakelt zichzelf automatisch uit.

Installatie: Door het compacte ontwerp neemt de pomp weinig ruimte in en is hij eenvoudig te installeren.

Eenvoudige bediening: De pomp is voorzien van een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met een aan/uit schakelaar en signaallampjes die de status van de pomp weergeven.

Zelf aanzuigende pomp: Omdat de MQ zelf aanzuigend is behoeft de pomp geen voordruk. Nadat het pomphuis gevuld is met water is hij in staat water aan te zuigen van 8 meter diepte binnen 5 minuten.

Ingebouwde beveiligingen: In geval van drooglopen of te hoge temperatuur, door bijvoorbeeld overspanning, zal de pomp zichzelf uitschakelen.

Automatische reset: De pomp heeft een automatische herstart functie. In geval van drooglopen of gelijksoortige storing zal de pomp stoppen. De pomp zal zichzelf elke 30 minuten proberen te herstarten in een periode van 24 uur.

Laag geluidsniveau: Dankzij het hydraulische ontwerp en interne koeling is de pomp uitermate geluidsarm, waardoor hij geschikt voor zowel binnens- als buitens huis.

Drukvat: Het ingebouwde drukvat reduceert het aantal start stops ingeval van lekkage, wat onnodige slijtage aan de pomp voorkomt.

Onderhoud: De pomp is volledig onderhoudsvrij

Schrijf een review

Grundfos hydrofoor MQ 3-35

Grundfos hydrofoor MQ 3-35