Laat een bericht achter.


Momenteel zijn wij niet beschikbaar. Laat een bericht achter en wij nemen spoedig contact op.

Laat een bericht achter.
Grundfos CMB SP 3-47 incl. PM1 Zoom

Grundfos CMB SP 3-47 incl. PM1

Grundfos Grundfos

98507588

Nieuw

De Grundfos zelfaanzuigende CM Booster SP 3-47 met Pressure Manager is een compacte booster installatie voor huishoudelijke toepassingen waarbij een zelfaanzuigende pomp vereist is. De booster bestaat uit de volledig roestvrijstalen CM pomp en de Grundfos Pressure Manager PM. De PM zorgt voor het in- en uitschakelen van de pomp op basis van de waterafname en zorgt voor de beveiliging van de...

Meer details

✓ levertijd niet gekend momenteel

489,95 €

incl. BTW

De Grundfos zelfaanzuigende CM Booster met Pressure Manager is een compacte booster installatie voor huishoudelijke toepassingen waarbij een zelfaanzuigende pomp vereist is. De booster bestaat uit de volledig roestvrijstalen CM pomp en de Grundfos Pressure Manager PM. De PM zorgt voor het in- en uitschakelen van de pomp op basis van de waterafname en zorgt voor de beveiliging van de pomp tegen droogdraaien. De CMB-SP is zeer éénvoudig te installeren. Van zodra de booster geïnstalleerd is, hydraulisch aangesloten, dient de booster enkel nog ingeplugd te worden.

CM Pomp

De CM-SP is een horizontale meercellige centrifugaalpomp. De pomp is direct aangesloten op een motor en is voorzien van een mechanische asafdichting. Alle onderdelen in contact met de verpompte vloeistof zijn uit roestvrijstaal (EN 1.4301/AISI304). De CMB-SP kan een positieve zuighoogte ontwikkelen tot 8 meter in 5 minuten wanneer de pomp volgens de installatie en bedrijfsvoorschriften is geïnstalleerd en opgestart.

PRESSURE MANAGER - PM

De Pressure Manager is een elektronische drukschakelaar voor één pomp. De PM schakelt de pomp in van zodra de inschakeldruk wordt bereikt en zorgt er voor dat de pomp blijft werken zolang er water wordt afgenomen. De CMBSP is leverbaar met zowel de PM1 als PM2 (instelbare in-en uitschakeldruk + drukindicatie).

Toepassingen

De zelfaanzuigende CM-boosterpompen zijn ontworpen voor een brede waaier van toepassingen, van kleine huishoudelijke installaties tot kleine industriële systemen, zoals:

  • huishoudelijke drukverhoging
  • watervoorziening voor de landbouw
  • overdracht en drukverhoging in regenwatertoepassingen

 Voordelen en kenmerken

  • Zelfaanzuigend
  • Geluidsarm
  • Compact
  • Eenvoudige installatie
  • Droogloopbeveiliging
  • Anti-pendelfunctie (lekdetectie)

 

Schrijf een review

Grundfos CMB SP 3-47 incl. PM1

Grundfos CMB SP 3-47 incl. PM1