Laat een bericht achter.


Momenteel zijn wij niet beschikbaar. Laat een bericht achter en wij nemen spoedig contact op.

Laat een bericht achter.
Vaillant calorMATIC VRC 630 weersafhankelijke regeling voor meerdere circuits Zoom

Vaillant calorMATIC VRC 630 weersafhankelijke regeling voor meerdere circuits

Vaillant Vaillant

0020092436

Nieuw

  • Voor regeling van meerdere ketels: en meerdere verwarmingscircuits of een cascadeschakeling. Mogelijkheid tot het individueel regelen van elk circuit.
  • Comfortabel: met een buitenvoeler, als het plotseling buiten veel kouder wordt zal de ketel vlugger reageren, vóórdat het binnen kouder wordt.
  • Zuinig: voornamelijk bij een condensatieketel, waarbij het zo is dat, als de ketel reeds een signaal krijgt tot bijverwarming voordat het binnen kouder wordt, de ketel langzamer kan opwarmen, dus op een lagere temperatuur en dus meer condenseert en zuiniger werkt. Daarbovenop zorgt de calorMATIC 630 bij een cascadeschakeling van meerdere ketels ervoor dat de ketels, ook in combinatie, enkel verbruiken wat noodzakelijk is.

Meer details

✓ in voorraad

544,51 €

incl. BTW

Weersafhankelijke regeling voor meerdere verwarmingscircuits of een cascadeschakeling calorMATIC VRC 630
Eenvoudig te bedienen dankzij het digitale display

Met het digitale display kunt u de verwarmingsprogramma’s van uw woning vlot afstemmen op uw specifieke noden. In de timer zit een draadloos bediende klok, die automatisch wordt aangepast aan de zomer/wintertijd. Op die manier vermijdt u elke onverwachte onderbreking in uw verwarmingscycli.

Een regelaar of een modulerende thermostaat wordt sterk aanbevolen met een verwarmingsketel waarvan het vermogen moduleert.

Al onze gasketels zijn modulerende verwarmingsketels. Het vermogen waarmee ze uw woning verwarmen, kan worden gewijzigd dankzij een modulerende regelaar of thermostaat. Op die manier spaart u veel gas uit.

Eén praktische thermostaat voor verschillen-de verwarmingscircuits

Verschillende verwarmingscircuits kunnen bedienen met één apparaat: dat comfort biedt onze thermostaat. Dankzij ons heel eenvoudige 'turn and click' concept kunt u elk verwarmingscircuit programmeren zoals u het zelf wenst.

eBUS-interface om de onderdelen van het systeem vlot te combineren

Met de eBUS-interface kunt u verschillende apparaten binnen het verwarmingssysteem van uw woning aan elkaar koppelen. Dankzij het flexibele ontwerp van deze interface kunt u het systeem zonder veel moeite moderniseren en verbeteren. U kunt bv. gemakkelijk een regeling, een zonneboiler of een hybride warmtepomp bijvoegen. Op die manier bent u altijd mee met de nieuwste technologische ontwikkelingen en doet u uw investering op lange termijn renderen.

Schrijf een review

Vaillant calorMATIC VRC 630 weersafhankelijke regeling voor meerdere circuits

Vaillant calorMATIC VRC 630 weersafhankelijke regeling voor meerdere circuits