Laat een bericht achter.


Momenteel zijn wij niet beschikbaar. Laat een bericht achter en wij nemen spoedig contact op.

Laat een bericht achter.
Junkers CT 100 weersafhankelijke regeling Zoom

Junkers CT 100 weersafhankelijke regeling

Junkers / Bosch Junkers / Bosch

7746901877

Nieuw

De JunkersControl CT 100 is een slimme, programmeerbare regeling voor centrale verwarming en warm water die verbonden is met het internet en bediend kan worden via smartphone of tablet.

Door zijn innoverende software kan de JunkersControl intelligent communiceren met de ketel en maakt hij gebruik van geavanceerde functies zoals e-monitoring en e-learning.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

217,99 €

incl. BTW

EENVOUDIG. INTELLIGENT

De JunkersControl CT100 is de eerste van een nieuwe generatie Junkers-regelingen.

De JunkersControl is een slimme, programmeerbare regeling voor centrale verwarming en warm water die verbonden is met het internet en bediend kan worden via smartphone of tablet.

Door zijn innoverende software kan de JunkersControl intelligent communiceren met de ketel en maakt hij gebruik van geavanceerde functies zoals e-monitoring en e-learning.

EENVOUDIG TE INSTALLEREN

De JunkersControl CT100 installeren is eenvoudig. U verbindt hem met de ketel via de bestaande 2-draadsbusverbinding van uw kamerthermostaat. Alle andere verbindingen verlopen draadloos via wifi.

In tegenstelling tot gewone weersafhankelijke regelingen heeft de JunkersControl geen buitensensor, en moet er dus ook geen extra kabel worden geïnstalleerd. De JunkersControl haalt die gegevens namelijk online op, wat de installatietijd en kosten voor de eindgebruiker aanzienlijk verlaagt.

De JunkersControl is ideaal voor woningen en kleine bedrijven en is compatibel met de meeste Junkers-gasketels. Hij kan ook regelingen vervangen in al bestaande installaties met eerdere EMS Bus-toestellen van Junkers.

Het enige wat u nodig heeft, is:

  • De JunkersControl CT100
  • Een compatibele ketel (met besturingsversie Heatronic 3 & 4)
  • Een breedbandrouter met wifi
  • De gratis JunkersControl app geïnstalleerd op een compatibel Apple®- of Android™-apparaat
EENVOUDIG TE GEBRUIKEN

De JunkersControl CT100 heeft een modern design, en laat zich zeer eenvoudig en intuïtief bedienen via het ingebouwde aaraakscherm of via de JunkersControl app. Download de app op een compatibel apparaat en u kunt van elke plek ter wereld met een internetverbinding uw verwarmingssysteem instellen en bedienen.

Er zijn geen abonnementskosten of extra app add-ons tegen betaling. Updates van de app blijven volledig gratis.

De gratis app kan op meerdere mobiele toestellen gelijktijdig geïnstalleerd en gebruikt worden. Bij elke JunkersControl wordt een installatie- en gebruikershandleiding meegeleverd.

Mocht de internetverbinding tijdelijk wegvallen, dan blijft de JunkersControl gewoon doorwerken als intelligent stuurapparaat voor verwarming en warm water met het laatst opgeslagen programma. De thermostaat hoeft niet noodzakelijk vanaf de app aangestuurd te worden, maar kan ook vanaf zijn eigen touchscreen bediend worden.

De Control app compatibele apparaten*:

  • Apple®-apparaten met iOS 7.1 of nieuwer
  • Android™-apparaten met Android-versie 4.0.3 of nieuwer
EENVOUDIG AAN TE PASSEN
Volledig instelbaar volgens uw behoeften.

Elke JunkersControl CT100 wordt geleverd met een vooraf ingesteld programma dat u eenvoudig kunt aanpassen aan uw eigen behoeften.

Ook de functionaliteiten van de JunkersControl app zijn makkelijk zelf te programmeren. U kunt er tot 5 mobiele apparaten mee connecteren. De app detecteert uw afwezigheid en past de verwarming aan. U kunt zelf kiezen om deze functie al dan niet te activeren.

Met de JunkersControl kunt u ook de instellingen

voor warm water programmeren. Hierdoor optimaliseert uw condensatieketel uw warmwatervoorraad op de momenten dat u het wenst, en spaart u energie uit.

De JunkersControl onthoudt de gekozen instellingen zodat deze eenvoudig beschikbaar zijn om desgewenst later opnieuw te activeren. Het toestel beschikt over een "vakantieprogramma", dat heel eenvoudig door aangeven van begin- en einddatum geactiveerd wordt.

Uw privacy is steeds beschermd: uw gebruiksgegevens blijven bewaard in de JunkersControl en blijven uw eigendom. Er worden geen gegevens gedeeld met externe servers of derde partijen.

EENVOUDIG INTELLIGENT

De JunkersControl CT100 kan door zijn vooruitstrevende software intelligent communiceren met de ketel en maakt gebruik van functies zoals e-monitoring en e-learning. De ketel stelt zijn werking af op de behoeften van uw gezin, met een optimale balans tussen comfort en efficiëntie.

In de Control app zit een grafiek die uw verbruik weergeeft, zodat u eenvoudig kunt bepalen waar u nog kunt besparen.

Wanneer u bijvoorbeeld de kamertemperatuur lager instelt, verschijnt een bladsymbool dat aangeeft dat er extra wordt bespaard.

De bijkomende optimiserfuntie biedt u het hoogste comfort: u stelt niet langer de tijd in wanneer u wilt dat uw verwarming ‘s morgens aanslaat, maar wel de tijd waarop u de gewenste temperatuur wilt bereiken. De JunkersControl doet de berekening en gebruikt niet meer energie dan nodig om het comfort in uw woonruimte te maximaliseren.

EENVOUDIGWEG JUNKERS
Verwarmen zonder zorgen.

De JunkersControl CT100 is het resultaat van de ruime ervaring van Junkers met de ontwikkeling van regelingen voor verwarming en combineert beproefde knowhow met de nieuwste slimme technologie. Met een ketel en stuurapparaat van eenzelfde leverancier heeft u de zekerheid dat de componenten specifiek zijn ontwikkeld om perfect met elkaar samen te werken.

Schrijf een review

Junkers CT 100 weersafhankelijke regeling

Junkers CT 100 weersafhankelijke regeling