Laat een bericht achter.


Momenteel zijn wij niet beschikbaar. Laat een bericht achter en wij nemen spoedig contact op.

Laat een bericht achter.
Rowenta blazer dualio IR5010 2000Watt Zoom

Rowenta blazer dualio IR5010 2000Watt

Rowenta

IR5010F1

Nieuw

Dualio combineert twee soorten verwarming om uw woning (zelfs de badkamer) veilig op te warmen: door convectie en straling. Automatische stop in geval van oververhitting.

Meer details

✓ in voorraad

94,99 €

incl. BTW

  • Deze Rowenta IR5010 bijverwarming beschikt over een vermogen van 2000 Watt voor een comfortabele en gelijkmatige warmteverdeling. Deze verwarming biedt een snelle verwarming van uw lichaam en van uw omgeving.
  • Deze verwarming beschikt over een verhittingsbeveiliging die veiligheid in al uw kamers biedt. Deze Rowenta IR5010 verwarming heeft een stralerinfraroodweerstanden staan voor een metalen reflector die golven en warmte reflecteert.
  • De regelbare thermostaat zorgt voor gebruiksgemak en een makkelijk beheer van de temperatuur. U beschikt ook over een anti-vorststand: ideaal wanneer u met vakantie gaat tijdens de winter.
  • Deze Rowenta IR5010 verwarming is in overeenstemming met de IP21 beschermingsgraad die uw apparaat tegen verticale waterval beschermt. Deze klasse is ideaal voor gebruik in een badkamer. In geval van omkering of val, stopt dit toestel automatisch.
  • Met een gewicht van 4,9 kg kunt u het toestel makkelijk van kamer veranderen dankzij het handvatvoor transport.

Schrijf een review

Rowenta blazer dualio IR5010 2000Watt

Rowenta blazer dualio IR5010 2000Watt