Laat een bericht achter.


Momenteel zijn wij niet beschikbaar. Laat een bericht achter en wij nemen spoedig contact op.

Laat een bericht achter.
Vaillant Ecotec Exclusiv condensatiewandketel (cv) aardgas VC 286 Zoom

Vaillant Ecotec Exclusiv condensatiewandketel (cv) aardgas VC 286

Vaillant Vaillant

0010017075

Nieuw

 • Draagt het Green iQ label van Vaillant
 • Energiebesparende Green iQ-modus en extraCONDENS in de combiketel versie
 • Geïntegreerde VR 900-internetmodule en de multiMATIC VRC 700 maakt het gebruik van de multiMATIC-app mogelijk
 • "Made in Germany" en duurzaam (85% recycleerbare materialen)
 • Eenvoudig te combineren met zonne-energie en/of warmtepompen

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

1 940,00 €

incl. BTW

Het juiste moment om te kiezen voor een duurzaam verwarmingssysteem. Wacht niet langer! Kies een uiterst performante condensatiegaswandketel : de ecoTEC exclusive Green iQ

De ecoTEC exclusive maakt gebruik van het gloednieuwe “all-gas”-systeem, wat zorgt voor maximale efficiëntie en dus een lager gas- en elektriciteitsverbruik. Dankzij de VR 900-internetmodule hebt u vanuit uw zetel of zelfs op afstand totale controle over uw verwarmingssysteem. De optimale aanwending van grondstoffen, het gebruik van recycleerbare materialen en de productie die "Made in Germany" is, maken van de ecoTEC exclusive een bijzonder duurzaam product.

Door deze unieke combinatie van efficiëntie, duurzaamheid en connectiviteit is de ecoTEC exclusive het eerste product in België dat het Green iQ-label van Vaillant draagt.

Green iQ, het label van een duurzame en geconnecteerdetechnologie

Duurzame verwarming is een uitdaging voor de toekomst. Als u in de toekomst energie wenst te besparen zonder hierbij aan comfort in te boeten, hebt u nood aan intelligente, geconnecteerde en duurzame oplossingen. Het nieuwe Green iQ- label wordt gebruikt voor producten die baanbrekend zijn op het gebied van verwarmingstechnologieën. Green iQ is het eerste Belgische label dat geavanceerde, kwaliteitsvolle producten aanduidt die tegelijkertijd duurzaam, geconnecteerd en toekomstbestendig zijn. Het gaat om producten die zowel zuinig zijn, op een klimaatvriendelijke manier warmte produceren en een bediening van het verwarmingssysteem via het internet mogelijk maken.

Op de combiketel: extraCONDENS-functie

Het ontwerp en de vormgeving van de primaire warmtewisselaar zorgen ervoor dat er een sterk condenserend effect optreedt wanneer het koude sanitair water er doorheen stroomt, vooraleer het in de platenwarmtewisselaar terechtkomt. De extraCONDENS-eigenschap draagt op die manier bij tot een bijzonder energiezuinige warmwatervoorziening.

Bedien uw verwarmingssysteem op afstand

In de ecoTEC exclusive is de internetmodule VR 900 standaard ingebouwd. Door de VR 900 te combineren met de multiMATIC VRC 700-thermostaat kan u via de de multiMATIC-app, uw verwarmingssysteem comfortabel vanuit uw zetel of zelfs op afstand bedienen, via uw smartphone of tablet. U kunt de multiMATIC-app gratis downloaden via de App Store of via Google Play.

Maximaal energierendement dankzij de condensatietechnologie op gas

Condensatieketels op gas vormen momenteel de efficiëntste verwarming op gas die er bestaat. Door aanvullende warmte aan de restgassen te onttrekken, zorgen ze ervoor dat het gas veel doeltreffender wordt verbrand. Op die manier produceren deze gascondensatieketels ongeveer 10% extra energie in vergelijking met conventionele gasketels.

Werkt op alle soorten gas

Onze wandketel werkt met alle soorten gas, of het nu gaat om aardgas of vloeibaar gas propaan. Zodra een andere gassoort wordt gebruikt, kan het verbrandingsproces bijgesteld om de energie-efficiëntie op een hoog peil te houden.

Primaire warmtewisselaar van roestvrij staal

De primaire warmtewisselaar in onze condensatieketel is van roestvrij staal. Dit stevige metaal van hoge kwaliteit dat gebuikt wordt in onze condensatieketels beschermt de warmtewisselaar tegen corrosie op langere termijn. Uw verwarmingsketel gaat op die manier langer mee, met het oog op een betrouwbare en doeltreffende verwarming van uw woning, nu en in de toekomst.

Minder onderhoud en langere levensduur dankzij een uitgebreide modulatie

De modulatie is de marge tussen het maximale en minimale vermogen van de verwarmingsketel. Met zijn uitgebreide modulatie blijft onze ketel stil en met een constante tempo werken, terwijl hij uw woning toch optimaal verwarmt. Bovendien beperkt de modulatie aanzienlijk het aantal aan/uit-cycli, waardoor de koolstofuitstoot daalt. De onderdelen zijn ook door de beperkt aantal aan/uit-cycli voorts beschermd tegen onnodige slijtage, zodat de onderhoudskosten van uw verwarmingsketel flink dalen.

Andere belangrijke eigenschappen
 • Klaar voor aansluiting op de buizen voor lucht- en verbrandingsgassen met het Vaillant-keurmerk
 • Met hoogrendementspompen spaart u elektriciteit en dus ook geld uit.
 • aquaPOWER plus voor optimaal warmwatercomfort
 • Ingebouwde warmwaterboiler voor het hoogste comfort
 • Het aquaKONDENS-systeem (AKS) verbetert de energie-efficiëntie tijdens de productie van warm water
 • Een wandketel is door zijn ontwerp gemakkelijker te installeren
 • Winnaar van de Red Dot design award
 • Met zijn energie-efficiëntieklasse A voldoet de ecoTEC exclusive aan de ErP-richtlijn.

Schrijf een review

Vaillant Ecotec Exclusiv condensatiewandketel (cv) aardgas VC 286

Vaillant Ecotec Exclusiv condensatiewandketel (cv) aardgas VC 286