Flamco Prescor B 3/4" veiligheidsventiel 8 bar voor boiler - 27111 Zoom

Flamco Prescor B 3/4" veiligheidsventiel 8 bar voor boiler - 27111

Flamco Flamco

27111

Nieuw

Prescor B en SB boilerventielen zijn geschikt voor beveiliging van alle soorten warmwatervoorraadtoestellen. Bij het bereiken van de insteldruk begint het Prescor B boilerventiel te druppelen, zodat de druk niet verder stijgt.

Meer details

✓ Op voorraad : levering in Benelux, Frankrijk en Duitsland

27,10 €

incl. BTW

Omschrijving

Prescor B en SB boilerventielen zijn geschikt voor beveiliging van alle soorten warmwatervoorraadtoestellen. Bij het bereiken van de insteldruk begint het Prescor B boilerventiel te druppelen, zodat de druk niet verder stijgt. Als door bijzondere omstandigheden de druk snel oploopt tot boven de insteldruk, opent het Prescor B boilerventiel volledig en ontstaat een grote afblaascapaciteit. Daarmee is een blijvend betrouwbare beveiliging tegen overdruk gegarandeerd. Het druppelen kan vermeden worden door een Airfix sanitair expansievat te plaatsen.

De klep van de Prescor B/SB boilerventielen heeft een zodanige vormgeving, dat niet alleen een perfecte afdichting wordt verkregen, maar ook een grote afblaascapaciteit kan worden gerealiseerd. Daarbij is de hardheid van het rubber aangepast aan de insteldruk van het veiligheidsventiel. Door deze combinatie van een specifiek vormgegeven klep en speciaal rubber wordt een optimale beveiliging verkregen.

Breed programma waardoor altijd het juiste ventiel kan worden toegepast.Prescor boilerventielen kunnen worden toegepast in combinatie met elk voorraadhoudend boilersysteem.Solide huis van messing.Hoog afblaasvermogen vanwege het "pop"-effect.Zitting met siliconenvrij rubber klepdichting.Veer van spanningsvast verenstaal handhaaft de ingestelde druk nauwkeurig.Siliconenvrij scheidingsmembraan dat voorkomt dat er vocht of vuil bij de bewegende delen kan komen.Constructie en materiaalkeuze garanderen de veiligheid.

 

Schrijf een review

Flamco Prescor B 3/4" veiligheidsventiel 8 bar voor boiler - 27111

Flamco Prescor B 3/4" veiligheidsventiel 8 bar voor boiler - 27111