Grohe Eurosmart Cosmopolitan S-size Zoom

Grohe Eurosmart Cosmopolitan S-size

Grohe Grohe

32825000

Nieuw

Grohe Eurosmart Cosmopolitan weerspiegelt de kernwaarden van minimalisme en is de moderne favoriet in de badkamer. De conische overgang tussen het kraanlichaam en de hendel is afgewerkt in GROHE StarLight®-chroom en zorgt voor een verfijnde vorm zonder toegevingen op het vlak van stevigheid.

Meer details

✓ Op voorraad : levering in Benelux, Frankrijk en Duitsland

124,23 €

incl. BTW

Eurosmart Cosmopolitan weerspiegelt de kernwaarden van minimalisme en is de moderne favoriet in de badkamer. De conische overgang tussen het kraanlichaam en de hendel is afgewerkt in GROHE StarLight®-chroom en zorgt voor een verfijnde vorm zonder toegevingen op het vlak van stevigheid.

Deze uitgebreide serie producten zorgt ervoor dat een groter publiek de beschikking krijgt over een aantal bijzondere architectonische stijlen. De serie bevat vier stijlen wastafelkranen die goed zijn te combineren met het nieuwste keramiek.

Om het gebruikerscomfort te vergroten staat de ovale greep onder een hoek van zeven graden. De kraan is voorzien van GROHE SilkMove®, voor een soepele bediening.

GROHE StarLight®: eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame chroomlaag

  •         Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

GROHE SilkMove® ES: in de middenstand krijg je alleen koud water voor besparing op energie en kosten

  •         Intelligente technologie voor het moderne huishouden om heel eenvoudig energie te besparen. Als de hendel in de middenstand staat, gebruik je automatisch alleen koud water. Zo bespaar je tijdens dagelijkse badrituelen zoals handen wassen en tanden poetsen al snel veel energie. En dat scheelt in de portemonnee. Wil je het water toch lekker warm, beweeg de hendel dan simpelweg naar links. De hendel bedien je moeiteloos dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan. Ook na jaren intensief gebruik.

GROHE EcoJoy®: minder water, verantwoord genieten.

  •         GROHE EcoJoy® zorgt voor waterbesparing. De kraan laat minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dus altijd een volle en krachtige straal en toch goed voor portemonnee en milieu. Met GROHE EcoJoy® bespaar je tot wel 50% van het verbruik (indien 100% van de functionaliteit wordt benut).

GROHE QuickFix®: snelmontagesysteem met eenvoudige handleiding

  •         Deze kraan installeer je in een handomdraai. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding kun je je nieuwe kraan zonder problemen zelf aansluiten.

GebruikOpbouw
KleurChroom
Aantal gaten1 gats
Waste uitvoeringTrekwaste

Schrijf een review

Grohe Eurosmart Cosmopolitan S-size

Grohe Eurosmart Cosmopolitan S-size