Laat een bericht achter.


Momenteel zijn wij niet beschikbaar. Laat een bericht achter en wij nemen spoedig contact op.

Laat een bericht achter.
Grohe Europlus XS-Size Zoom

Grohe Europlus XS-Size

Grohe Grohe

33156002

Nieuw

Modern, maar tijdloos. Grohe Europlus met ergonomische hendel, voorzien vanGROHE SilkMove® technologie, laat zich soepel sturen naar de ideale temperatuur en het gewenste debiet. Europlus is kwaliteit en hoogwaardig design op zijn best.

Meer details

✓ in voorraad

159,95 €

incl. BTW

Modern, maar tijdloos. Europlus met ergonomische hendel, voorzien vanGROHE SilkMove® technologie, laat zich soepel sturen naar de ideale temperatuur en het gewenste debiet. Europlus is kwaliteit en hoogwaardig design op zijn best. Bovendien is Europlus uitgerust met de nieuwe GROHE QuickFix Plus technologie waarmee de wastafelmodellen tot 50% sneller gemonteerd worden.

GROHE StarLight®: eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame chroomlaag

  •         Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

GROHE SilkMove® ES: in de middenstand krijg je alleen koud water voor besparing op energie en kosten

  •         Intelligente technologie voor het moderne huishouden om heel eenvoudig energie te besparen. Als de hendel in de middenstand staat, gebruik je automatisch alleen koud water. Zo bespaar je tijdens dagelijkse badrituelen zoals handen wassen en tanden poetsen al snel veel energie. En dat scheelt in de portemonnee. Wil je het water toch lekker warm, beweeg de hendel dan simpelweg naar links. De hendel bedien je moeiteloos dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan. Ook na jaren intensief gebruik.

GROHE QuickFix®: snelmontagesysteem met eenvoudige handleiding

  •         Deze kraan installeer je in een handomdraai. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding kun je je nieuwe kraan zonder problemen zelf aansluiten.
GebruikOpbouw
KleurChroom
Aantal gaten1 gats
Waste uitvoeringTrekwaste

Schrijf een review