Laat een bericht achter.


Momenteel zijn wij niet beschikbaar. Laat een bericht achter en wij nemen spoedig contact op.

Laat een bericht achter.
Grohe Euroeco S-Size Zoom

Grohe Euroeco S-Size

Grohe Grohe

23262000

Nieuw

Deze Euroeco wastafelkraan van Grohe kwaliteit met messing verchroomde greep is voorzien van een waste-inrichting waardoor u met de hendel de plug in de wastafel kan bedienen. De kraan heeft een doorstroombegrenzer van 9 liter per minuut. Het aansluiten wordt vergemakkelijkt middels de flexibele aansluitslangen. De bediening gaat uiterst soepel vanwege de erin verwerkte SilkMove cartouche.

Meer details

✓ in voorraad

56,95 €

incl. BTW

Deze Euroeco wastafelkraan van Grohe kwaliteit met messing verchroomde greep is voorzien van een waste-inrichting waardoor u met de hendel de plug in de wastafel kan bedienen. De kraan heeft een doorstroombegrenzer van 9 liter per minuut. Het aansluiten wordt vergemakkelijkt middels de flexibele aansluitslangen. De bediening gaat uiterst soepel vanwege de erin verwerkte SilkMove cartouche. Dit alles voor een aangename prijs.

GROHE StarLight®: eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame chroomlaag

  •         Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

GROHE SilkMove® ES: in de middenstand krijg je alleen koud water voor besparing op energie en kosten

  •         Intelligente technologie voor het moderne huishouden om heel eenvoudig energie te besparen. Als de hendel in de middenstand staat, gebruik je automatisch alleen koud water. Zo bespaar je tijdens dagelijkse badrituelen zoals handen wassen en tanden poetsen al snel veel energie. En dat scheelt in de portemonnee. Wil je het water toch lekker warm, beweeg de hendel dan simpelweg naar links. De hendel bedien je moeiteloos dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan. Ook na jaren intensief gebruik.

GROHE QuickFix®: snelmontagesysteem met eenvoudige handleiding

  •         Deze kraan installeer je in een handomdraai. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding kun je je nieuwe kraan zonder problemen zelf aansluiten.
GebruikOpbouw
KleurChroom
Aantal gaten1 gats
Waste uitvoeringTrekwaste

Schrijf een review

Grohe Euroeco S-Size

Grohe Euroeco S-Size