Grohe Eurostyle Cosmopolitan Zoom

Grohe Eurostyle Cosmopolitan

Grohe Grohe

33977002

Nieuw

Grohe Eurostyle Cosmopolitan zal een hoofdrol in je keuken spelen – en niet alleen door zijn werking. Twee unieke GROHE-technologieën, GROHE SilkMove® enGROHE StarLight®, staan garant voor een jarenlange vlotte werking en een duurzame glansafwerking. Eurostyle Cosmopolitan vormt ook een aanvulling op je keukenarchitectuur en laat niets te wensen over.

Meer details

✓ Op voorraad : levering in Benelux, Frankrijk en Duitsland

145,67 €

incl. BTW

Eurostyle Cosmopolitan zal een hoofdrol in je keuken spelen – en niet alleen door zijn werking. Twee unieke GROHE-technologieën, GROHE SilkMove® enGROHE StarLight®, staan garant voor een jarenlange vlotte werking en een duurzame glansafwerking. Eurostyle Cosmopolitan vormt ook een aanvulling op je keukenarchitectuur en laat niets te wensen over.

GROHE StarLight® verzekert je van een langdurig glanzende chroomlaag.

GROHE StarLight® zorgt voor een oogverblindende chroomafwerking en perfecte reflecties. Deze technologie laat de GROHE kranen er jarenlang als nieuw uitzien. De spiegelgladde schittering is bovendien vuilafstotend en krasbestendig.

Alleen GROHE kranen bieden de unieke GROHE SilkMove® ervaring. De kwaliteit en superioriteit van ons merk spreekt uit de soepele bediening van onze ééngreeps kranen.

Het gevoel dat je krijgt als je een GROHE kraan bedient is uitzonderlijk. Als je de temperatuur verandert glijdt de ene keramische schijf moeiteloos en met absolute precisie over de andere. De kraan reageert dankzij GROHE SilkMove®direct op je bewegingen en blijft dat zijn hele levensduur doen. De cartouche is het zenuwcentrum van iedere kraan, daarin bevinden zich de keramische schijven.

Door onze geavanceerde technologie hebben de grepen van onze kranen een extra grote draaihoek, waardoor je de waterstroom en de temperatuur zeer nauwkeurig kunt regelen. Net als onze andere technologieën is GROHE SilkMove®een voorbeeld van een perfecte harmonie tussen design en technologie, zodat je nog meer van water kunt genieten.

De innovatieve GROHE EcoJoy™ technologie vermindert het waterverbruik tot 50% zonder in te leveren op comfort.

GebruikOpbouw
KleurChroom
Aantal gaten1 gats
Waste uitvoeringZonder waste

Schrijf een review

Grohe Eurostyle Cosmopolitan

Grohe Eurostyle Cosmopolitan