Grohe Europlus Zoom

Grohe Europlus

Grohe Grohe

33933002

Nieuw

De nieuwe Grohe Europlus keukenkranen hebben een verhoogd kraanlichaam voor meer comfort. De ergonomische hendel heeft een ovale vorm met ronde uitholling voor extra houvast. Dankzij de GROHE technologieën kan je lang van de voordelen van jouw keukenkraan genieten. GROHE SilkMove® geeft een precieze controle over de waterstroom en zorgt ervoor dat de greep even gemakkelijk te hanteren blijft...

Meer details

✓ Op voorraad : levering in Benelux, Frankrijk en Duitsland

407,54 €

incl. BTW

De nieuwe Europlus keukenkranen hebben een verhoogd kraanlichaam voor meer comfort. De ergonomische hendel heeft een ovale vorm met ronde uitholling voor extra houvast. Dankzij de GROHE technologieën kan je lang van de voordelen van jouw keukenkraan genieten. GROHE SilkMove® geeft een precieze controle over de waterstroom en zorgt ervoor dat de greep even gemakkelijk te hanteren blijft als op de dag dat hij werd geïnstalleerd. DeGROHE StarLight® chroomlaag is kras- en vuilbestendig, zodat zijn prachtige glans zelfs na jaren intensief gebruik behouden blijft.

GROHE StarLight® verzekert je van een langdurig glanzende chroomlaag.

GROHE StarLight® zorgt voor een oogverblindende chroomafwerking en perfecte reflecties. Deze technologie laat de GROHE kranen er jarenlang als nieuw uitzien. De spiegelgladde schittering is bovendien vuilafstotend en krasbestendig.

Alleen GROHE kranen bieden de unieke GROHE SilkMove® ervaring. De kwaliteit en superioriteit van ons merk spreekt uit de soepele bediening van onze ééngreeps kranen.

Het gevoel dat je krijgt als je een GROHE kraan bedient is uitzonderlijk. Als je de temperatuur verandert glijdt de ene keramische schijf moeiteloos en met absolute precisie over de andere. De kraan reageert dankzij GROHE SilkMove®direct op je bewegingen en blijft dat zijn hele levensduur doen. De cartouche is het zenuwcentrum van iedere kraan, daarin bevinden zich de keramische schijven.

Door onze geavanceerde technologie hebben de grepen van onze kranen een extra grote draaihoek, waardoor je de waterstroom en de temperatuur zeer nauwkeurig kunt regelen. Net als onze andere technologieën is GROHE SilkMove®een voorbeeld van een perfecte harmonie tussen design en technologie, zodat je nog meer van water kunt genieten.

De innovatieve GROHE EcoJoy™ technologie vermindert het waterverbruik tot 50% zonder in te leveren op comfort.

GebruikOpbouw
KleurChroom
Aantal gaten1 gats
Waste uitvoeringZonder waste

Schrijf een review

Grohe Europlus

Grohe Europlus