Grohe Eurodisc Zoom

Grohe Eurodisc

Grohe Grohe

33771001

Nieuw

Grohe Eurodisc is een praktische keukenmengkraan met een tijdloze vormgeving en een gunstige prijs. De GROHE ComfortHeight uitloop maakt het werk in de keuken een stuk makkelijker. De hoge en draaibare uitloop is uitermate geschikt voor het bedienen van een dubbele spoelbak of het vullen van grote pannen of emmers. Eurodisc laat zich dankzij de GROHE SilkMove®technologie met één vinger bedienen.

Meer details

✓ Niet op voorraad : levertijd onbekend

317,59 €

incl. BTW

Eurodisc is een praktische keukenmengkraan met een tijdloze vormgeving en een gunstige prijs. De GROHE ComfortHeight uitloop maakt het werk in de keuken een stuk makkelijker. De hoge en draaibare uitloop is uitermate geschikt voor het bedienen van een dubbele spoelbak of het vullen van grote pannen of emmers. Eurodisc laat zich dankzij de GROHE SilkMove®technologie met één vinger bedienen.

GROHE StarLight® verzekert je van een langdurig glanzende chroomlaag.

GROHE StarLight® zorgt voor een oogverblindende chroomafwerking en perfecte reflecties. Deze technologie laat de GROHE kranen er jarenlang als nieuw uitzien. De spiegelgladde schittering is bovendien vuilafstotend en krasbestendig.

Alleen GROHE kranen bieden de unieke GROHE SilkMove® ervaring. De kwaliteit en superioriteit van ons merk spreekt uit de soepele bediening van onze ééngreeps kranen.

Het gevoel dat je krijgt als je een GROHE kraan bedient is uitzonderlijk. Als je de temperatuur verandert glijdt de ene keramische schijf moeiteloos en met absolute precisie over de andere. De kraan reageert dankzij GROHE SilkMove®direct op je bewegingen en blijft dat zijn hele levensduur doen. De cartouche is het zenuwcentrum van iedere kraan, daarin bevinden zich de keramische schijven.

Door onze geavanceerde technologie hebben de grepen van onze kranen een extra grote draaihoek, waardoor je de waterstroom en de temperatuur zeer nauwkeurig kunt regelen. Net als onze andere technologieën is GROHE SilkMove®een voorbeeld van een perfecte harmonie tussen design en technologie, zodat je nog meer van water kunt genieten.

De innovatieve GROHE EcoJoy™ technologie vermindert het waterverbruik tot 50% zonder in te leveren op comfort.

GebruikOpbouw
KleurChroom
Aantal gaten1 gats
Waste uitvoeringZonder waste

Schrijf een review

Grohe Eurodisc

Grohe Eurodisc