Hallo, kunnen wij u helpen ?
Grohe Grohtherm 3000 Cosmopolitan Zoom

Grohe Grohtherm 3000 Cosmopolitan

Grohe Grohe

34276000

Nieuw

Grohe Grohtherm 3000 Cosmopolitan thermostaten combineren een modern, minimalistisch design voor een ontspannende douchebeleving. GROHE TurboStat® reageert snel op alle drukschommelingen en behoudt jouw perfecte watertemperatuur. GROHE CoolTouch® garandeert dat de oppervlaktemperatuur van de thermostaat de temperatuur van het douchewater nooit overschrijdt.

Meer details

✓ in voorraad

375,95 €

incl. BTW

Grohtherm 3000 Cosmopolitan thermostaten combineren een modern, minimalistisch design voor een ontspannende douchebeleving. GROHE TurboStat® reageert snel op alle drukschommelingen en behoudt jouw perfecte watertemperatuur. GROHE CoolTouch® garandeert dat de oppervlaktemperatuur van de thermostaat de temperatuur van het douchewater nooit overschrijdt.
De GROHE thermostaten hebben een chroomlaag met GROHE StarLight®afwerking, een massieve, luxueuze chroomlaag die bestand is tegen vlekken en kalkaanslag.

  1. De innovatieve GROHE EcoJoy™ technologie vermindert het waterverbruik tot 50% zonder in te leveren op comfort.
  2. De speciale keramische schijven en Teflon® technologie in GROHE SilkMove® cartouche garanderen een levenslange moeiteloze precisie.
  3. GROHE StarLight® oppervlaktes zijn vuilafstotend en kraswerend. Een glanzende look die jaren meegaat.
  4. Dankzij de uiterste precisie en reactiesnelheid van de GROHE TurboStat® technologie bespaar je ook op water en energie. Er gaan immers geen liters water verloren bij het zoeken naar de gewenste watertemperatuur.
  5. Met de GROHE CoolTouch® technologie wordt de buitenkant van de thermostaatkraan nooit warmer dan de ingestelde temperatuur.

Schrijf een review