Laat een bericht achter.


Momenteel zijn wij niet beschikbaar. Laat een bericht achter en wij nemen spoedig contact op.

Laat een bericht achter.
Grohe Grohtherm 3000 Cosmopolitan Zoom

Grohe Grohtherm 3000 Cosmopolitan

Grohe Grohe

34276000

Nieuw

Grohe Grohtherm 3000 Cosmopolitan thermostaten combineren een modern, minimalistisch design voor een ontspannende douchebeleving. GROHE TurboStat® reageert snel op alle drukschommelingen en behoudt jouw perfecte watertemperatuur. GROHE CoolTouch® garandeert dat de oppervlaktemperatuur van de thermostaat de temperatuur van het douchewater nooit overschrijdt.

Meer details

✓ in voorraad : Levering enkel in België

375,95 €

incl. BTW

Grohtherm 3000 Cosmopolitan thermostaten combineren een modern, minimalistisch design voor een ontspannende douchebeleving. GROHE TurboStat® reageert snel op alle drukschommelingen en behoudt jouw perfecte watertemperatuur. GROHE CoolTouch® garandeert dat de oppervlaktemperatuur van de thermostaat de temperatuur van het douchewater nooit overschrijdt.
De GROHE thermostaten hebben een chroomlaag met GROHE StarLight®afwerking, een massieve, luxueuze chroomlaag die bestand is tegen vlekken en kalkaanslag.

  1. De innovatieve GROHE EcoJoy™ technologie vermindert het waterverbruik tot 50% zonder in te leveren op comfort.
  2. De speciale keramische schijven en Teflon® technologie in GROHE SilkMove® cartouche garanderen een levenslange moeiteloze precisie.
  3. GROHE StarLight® oppervlaktes zijn vuilafstotend en kraswerend. Een glanzende look die jaren meegaat.
  4. Dankzij de uiterste precisie en reactiesnelheid van de GROHE TurboStat® technologie bespaar je ook op water en energie. Er gaan immers geen liters water verloren bij het zoeken naar de gewenste watertemperatuur.
  5. Met de GROHE CoolTouch® technologie wordt de buitenkant van de thermostaatkraan nooit warmer dan de ingestelde temperatuur.
GebruikOpbouw
KleurChroom
Aantal gaten2 gaten
Waste uitvoeringZonder waste

Schrijf een review