Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan M Zoom

Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan M

Grohe Grohe

34215002

Nieuw

Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan biedt kwaliteit, technologie en design tegen een scherpe prijs en is onze meest compacte thermostaat. Het compacte ontwerp is de keuze bij uitstek voor moderne, architecturale ruimtes.
De zuivere vorm wordt tot leven gebracht door GROHE StarLight®, onze perfecte chroomafwerking die bestand is tegen krassen en aanslag. DeGROHE TurboStat®-technologie staat garant...

Meer details

✓ Op voorraad : levering in Benelux, Frankrijk en Duitsland

316,31 €

incl. BTW

Grohtherm 1000 Cosmopolitan biedt kwaliteit, technologie en design tegen een scherpe prijs en is onze meest compacte thermostaat. Het compacte ontwerp is de keuze bij uitstek voor moderne, architecturale ruimtes.

De zuivere vorm wordt tot leven gebracht door GROHE StarLight®, onze perfecte chroomafwerking die bestand is tegen krassen en aanslag. DeGROHE TurboStat®-technologie staat garant voor een comfortabele douche-ervaring door de watertemperatuur constant te houden tijdens het douchen. Met de EcoButton kan u moeiteloos op de hoeveelheid gebruikt water besparen.

  1. De innovatieve GROHE EcoJoy™ technologie vermindert het waterverbruik tot 50% zonder in te leveren op comfort.
  2. De speciale keramische schijven en Teflon® technologie in GROHE SilkMove® cartouche garanderen een levenslange moeiteloze precisie.
  3. GROHE StarLight® oppervlaktes zijn vuilafstotend en kraswerend. Een glanzende look die jaren meegaat.
  4. Dankzij de uiterste precisie en reactiesnelheid van de GROHE TurboStat® technologie bespaar je ook op water en energie. Er gaan immers geen liters water verloren bij het zoeken naar de gewenste watertemperatuur.
  5. Met de GROHE CoolTouch® technologie wordt de buitenkant van de thermostaatkraan nooit warmer dan de ingestelde temperatuur.
GebruikOpbouw
KleurChroom
Aantal gaten2 gaten
Waste uitvoeringZonder waste

Schrijf een review

Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan M

Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan M