Grohe Grohterm 1000 Zoom

Grohe Grohtherm 1000

Grohe Grohe

34155003

Nieuw

Geniet nu meer dan ooit van een verfrissend bad met de nieuwe Grohtherm 1000 New thermostaatkranen. De verbeteringen bestaan uit een nieuw ranke GROHE CoolTouch body, ergonomische gevormde metalen grepen, GROHE TurboStat® technologie en waterbesparende eco functies. Met de optimale ergonomie en de hoogste veiligheidsstandaard in zijn segment is dit de ideale thermostaatkraan voor iedere gebruiker

Meer details

✓ Op voorraad : levering in Benelux, Frankrijk en Duitsland

302,06 €

incl. BTW

Geniet nu meer dan ooit van een verfrissend bad met de nieuweGrohtherm 1000 New thermostaatkranen. De verbeteringen bestaan uit een nieuw ranke GROHE CoolTouch® body, ergonomische gevormde metalen grepen, GROHE TurboStat® technologie en waterbesparende eco functies. Met de optimale ergonomie en de hoogste veiligheidsstandaard in zijn segment is dit de ideale thermostaatkraan voor iedere gebruiker, van kinderen tot senioren.

Of het nu renovatie, nieuwbouw, opbouw of inbouw betreft: door het moderne tijdloze design en het uitgebreide productassortiment is er een perfecte oplossing voor iedere badkamer in iedere situatie.

  1. De innovatieve GROHE EcoJoy™ technologie vermindert het waterverbruik tot 50% zonder in te leveren op comfort.
  2. De speciale keramische schijven en Teflon® technologie in GROHE SilkMove® cartouche garanderen een levenslange moeiteloze precisie.
  3. GROHE StarLight® oppervlaktes zijn vuilafstotend en kraswerend. Een glanzende look die jaren meegaat.
  4. Dankzij de uiterste precisie en reactiesnelheid van de GROHE TurboStat® technologie bespaar je ook op water en energie. Er gaan immers geen liters water verloren bij het zoeken naar de gewenste watertemperatuur.
  5. Met de GROHE CoolTouch® technologie wordt de buitenkant van de thermostaatkraan nooit warmer dan de ingestelde temperatuur.
GebruikOpbouw
KleurChroom
Aantal gaten2 gaten
Waste uitvoeringZonder waste

Schrijf een review

Grohe Grohtherm 1000

Grohe Grohtherm 1000